OlMi написав:
Orfey написав:
мій новий вел
Так ты поподробнее про коня своего напиши.
Где покупал?
купував на форумі харьков-туристі так зрозумів що у велолюбителя. по телефону спілкувався з продавцем, але він не дуже говіркий лише домовились про ціну. Сказавши що я не буду вносити 100% предоплату, так як він на форумі нова людина і ніхто його не знає. все інше оплату і доставку обговорював з його другом нік
mock - багато чого продає вело.
домовились про предоплату 80% решту після отримання. так сказати на співдовірі і моя гарантія що все пройде без проблем.
обіцяли що вел практично не катаний лише 10 км. при отриманні дійсно видно ще не катаний- свіжа цепка, в багатьох місцях присутнє свіже заводське мастило при концервації.
його друг розповів, що вел нібито привезений чи то з Германії, чи Італії, (в Україні та Росії таких в продажі немає) але без документів. мені головне щоб не крадений. Номер рами нібито чистий
читав на іноз. форумах, його в європі почали активно реклапмувати, і пропонувати за низьку ціну
тепер за сам вел
виробник- Італія-Франція
вилка карбон- тільки ніде немає інфорамції що за карбон
пер. переклюк - Sora
задн. переклюк, гальма, ручки - 2300
система - Prowheel OUNCE, 50-39-30
система 170мм
все інше брендоване - BTwin Triban
вага 9.6 кг
вага колес приблизно 3кг
його призначаення є більш туристичне ніж шосе. присутні петлі на вилці, і отвори на рамі для багажника та крил.
ростовка дуже сподобалась, нижчий (слоупінг) і коротше ніж мій LeaderFox. завдяки коротшому виносу, менш глубокий руль і т.д на довжині виходить коротше десь на 5см